EHÖK HÍR
EHÖK Tarolt a Zsolnay Fesztivál & Egyetemi Napok

Tarolt a Zsolnay Fesztivál & Egyetemi Napok

2014-05-091. nap (fotók)

Hatalmas sikerrel zárult a május 1-2-3-án a Zsolnay Negyedben megrendezett Zsolnay Fesztivál & Egyetemi Napok. A Pécsi Tudományegyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata és a Zsolnay Örökségkezelő Nkft. által közösen szervezett fesztiválra összesen 23 ezren látogattak el. 

 2. nap (fotók)

Sikerült megvalósítani a kezdeti célkitűzést: együtt szórakoztak gyerekek, egyetemisták, szülők és idősebbek, hiszen a változatos programok közül mindenki megtalálta a neki tetszőt. Napközben főleg a családok látogattak ki a fesztiválra, este pedig a fiatalok tombolhattak többek között Halott Pénz, Random Trip, Supernem, Anna & the Barbies, Carbonfools vagy a Milk and Sugar koncertjén. A harmadik napi rossz idő sem tántorította el a fiatalokat: szinte minden buli teltházas volt. 

 3. nap (fotók)

A három nap nemcsak a szórakozásról szólt, az egyetemi tematikus napoknak köszönhetően a résztvevők tájékoztatást kaphattak a pályaválasztásról, az egészséges életről, a közösségi napon pedig a PTE egyetemistái egy nagy teherautónyi tartós élelmiszert gyűjtöttek össze, melyet a Vöröskeresztnek adtak át, továbbá véradó napot is tartottak a szervezők.  

Köszönjük, hogy ilyen sokat részt vettetek a fesztiválon, reméljük, jól szórakoztatok és találkozunk jövőre a PEN-en!


Használd továbbra is az egyetemi fotóidnál az instagrammon: #pte1367  #pteehök

 

Ha érdekelnek a Zsolnay Örökségkezelő Nkft. jövőbeli programjai, az alábbi linken feliratkozhattok a háromhetente kiküldésre kerülő hírlevélre, amelyben a pécsi Kodály Központ, a Zsolnay Negyed, a Művészetek és Irodalom Háza, valamint a Cella Septichora Látogatóközpont programjairól olvashattok: http://www.pecsprogram.hu/pecsprogram_hirlevel