OTDK Kiköltözési Információ

Kedves Kollégisták!

Tájékoztatni szeretnénk Titeket kollégiumi szálláshelyek átadásáról.

Idén tavasszal megrendezésre kerül a XXXII. Országos Tudományos Diákköri Konferencia, melynek három szekcióját is a Pécsi Tudományegyetemen bonyolítják le. Az OTDK a felsőoktatás szakmájukban elhivatott, tehetséges, kutatási témával rendelkező hallgatóinak szakmai-tudományos tanácskozása.

Az OTDK időpontja 2017. április 18-22. A Konferencián résztvevők problémamentes elhelyezésének érdekében arra kérünk Titeket, hogy legkésőbb április 14. 20:00-ig költözzetek ki a kollégiumi szobátokból.

Ilyen esetekre a bentlakási szerződés külön záradékkal rendelkezik, melyet minden kollégista aláírt. A szerződés azt is tartalmazza, hogy ez esetben a kollégiumi díj 25%-a jóváírásra kerül.

Természetesen nem kell minden cuccotokkal kiköltözni, a szekrényeitek lezárásra kerülnek, bedobozolva pedig egyéb dolgaitokat is a kollégiumban hagyhatjátok, ezeket a tanulószobákban, elzárva tartják majd.

Fontos azonban, hogy értéket semmiképp se hagyjatok a szobátokban, mivel felelősséget nem vállalunk ezekért a tárgyakért.

Visszaköltözni 2017. április 22. 13:00-tól lesz lehetőségetek. Javasoljuk, hogy e hétvégére már érjetek vissza Pécsre, hogy a tanulószobából való visszapakolás akadálymentes legyen.

Amennyiben az OTDK ideje alatt mindenképpen Pécsen kell tartózkodnotok, kérelmezhetitek, hogy méltányossági alapon szállást biztosítsanak Nektek, erre azonban csak nagyon indokolt esetben lesz lehetőségetek.
A kérelem a pteehok.hu honlapon elérhető, ezt a KOB-nál vagy az EHÖK-ön kell benyújtanotok.
Leadási határidő: február 15, döntés és kiértesítés: március 5.

Tudjuk, hogy ez sokatok számára kellemetlen szituációt teremt, azonban a Pécsre érkező több száz oktatót és diákot elszállásolni más módon nem lehetséges.

Ha kérdésetek merülne fel, keressetek minket bátran a viktoria.horvath@pte.hu e-mail címen, és a 0672501500/12014 -es telefonszámon, vagy személyesen az EHÖK-ön.

A kiköltözés végrehajtásáról később bővebb információkat küldünk Nektek.

Együttműködésetekben és megértésetekben bízva, köszönettel:

PTE EHÖK

——

- Kérelem letölthető ide kattintva